BETALA MED KLARNA | FRAKTEN INGÅR

Padelprofilen Cecilia Illertz har haft en lång sportkarriär och tävlade fälttävlan på landslagsnivå tills hon som 23 åring råkade ut för en olycka.

Padel – som en av Sveriges mest växande sporter, har blivit hennes nya kärlek inom sporten. Cecilia är aktuell som medarrangör av damturneringen Supreme padel open och som ambassadör för Proteingröt. – Då jag som aktiv trebarnsmamma har ett hektiskt familjeliv med mycket jobb, hinner jag sällan med frukost hemma. Tack vare den portionsförpackade gröten får jag en snabb och enkel frukostlösning att micra på jobbet!

– Jag mår bäst när jag är aktiv. Därför är träning en viktig del av min vardag, beskriver Cecilia sin livsstil. Cecilia är en aktiv mamma som alltid hållit igång med gruppträning, bodypump och löpning etcetera. Hon har även utfört Tjejvasan och sprungit tjejmilen. Det finns inga ursäkter till att inte vara aktiv tycker hon. Det viktigaste är att göra nåt. – Mitt mantra är – Sluta snacka börja jobba!

Vilka är dina bästa tips för att komma igång med bra vanor?
– Sätt rimliga mål och ta det lugnt i början. Hellre att du rör på dig en dag i veckan än satt du gör det för stort och svårt.

Vad är det bästa med padel?
Padel är en social sport som alla kan göra oavsett nivå. På så vis är padel en folksport. Utvecklingskurvan är brant och som nybörjare gör man snabbt framsteg och det i sig är oerhört motiverande. Det blir som ett gift!

Vilka är dina bästa tips för att komma igång med padel?
Mitt tips är att låna eller hyr racket i början. Racket är så olika och en modell behöver inte passa ditt spel bättre. Har du ingen racketerfarenhet, gå en nybörjarkurs eller ta PT timmar. Att hitta en bra spelpartner är att rekommendera – gärna en med samma vardag som du och som kompletterar dig spelmässigt. Träna både backhand och forehand och variera båda sidorna så mycket du kan. Så du blir tekniskt jämstark.

”Min 18 åriga son som i normala fall inte gillar gröt blev helt salig när han kände doften av nygräddad äppelpaj”

Hur kom du i kontakt med oss och hur hjälper gröten?
Jag letade efter proteinbars för att ha i goodiebagen på Supreme Padel Open och hittade gröten. Varm mat är en helt annan grej än en chokladbar. Gröt ger en helt annan mättnadskänsla. Det är dessutom smidigare och mer praktiskt att förvara en grötförpackning i handväskan en bar som ligger smälter av värmen. Ur hälsosynpunkt är det dessutom toppen att den är sockerfri och proteinberikad och innehåller allt kroppen behöver för att må bra. Ur familjeperspektivet är det toppen att hela familjen äter gröten. Min 18 åriga son som i normala fall inte gillar gröt, blev helt salig när han kände doften av äppelpaj och äter gröten dagligen numera.

Vill du se mer av Cecilia kan du följa henne här:

Cecilias Instagram >>