BETALA MED KLARNA | FRAKTEN INGÅR

Allt fler företag ställer sig bakom hälsa vill erbjuda bra produkter till sina medarbetare och kunder. Smarta livsstilsval hänger ihop med gröna värderingsgrunder. Därför har kontorshotellet A-House Ark på Östermalm i Stockholm valt att ta in vår goda hälsosamma näringsoptimerade gröt i sortimentet som de erbjuder hyresgästerna.

– Jag tycker den är fantastisk. Den är fräsch, god och nyttig- jag har alltid tre påsar i väskan, säger Marina Grönqvist sälj- och eventchef på A-House Ark.

På lanseringsfrukosten för Proteingröten var det många som hittade till frukostbuffén tack vare doften av nygräddad äppelpaj. Det var fullt kök när A-House Ark bjöd hyresgästerna på grötkalas. Proteingröten serverades i små glasskålar tillsammans med blåbär, kokos och havremjölk. För A-House Arks vänner finns vår portionsförpackade gröt att köpa för 25kr i receptionen.

– Man känner sig fräsch efteråt och framförallt mätt. När jag inte hinner äta frukost hemma blandar jag gröten med vatten och mikrar på jobbet. Så får jag i mig en hälsosam, mättande frukost på fem minuter på jobbet, istället för att trycka i mig en macka, avrundar Marina entusiastiskt.

Läs mer https://ahouse.se/