BETALA MED KLARNA | FRAKTEN INGÅR

Många tycker att en proteinshake är det bästa sättet att få i sig protein efter ett långt träningspass. Nu finns det ett bättre alternativ som gör att du känner dig fylligare och återställer dina energinivåer så du är redo för nästa pass. Vår proteingröt, är en havregrynsgröt med 22% protein, 6% chiafrön. Självklart utan tillsatt socker. Den fyller alla dina näringsbehov efter ett hårt träningspass och mättar bättre än en proteinshake. Med smak av äpple och kanel har du en klassisk smakkombination som är älskad av de flesta.

Ett tips att byta ut flingor eller yoghurt mot vår proteingröt. En bra balanserad och fullständig frukost hjälper dig att känna dig mätt och fokuserad genom hela dagen. Proteingröt är också ett utmärkt val till att återställa dina kropps glykogennivåer samtidigt som du reparerar muskelvävnad efter en lång träning. Detta hjälper dig att hålla igång dina träningsrutiner och kan vara ett viktigt steg i en diet som hindrar dig från att känna muskeltrötthet och smärta.

Varför är proteingröt bra? En påse proteingröt är packad med essentiella aminosyror och kolhydrater som hjälper kroppen att absorberar proteinet. Dieter med lågt kolhydratinnehåll som ersätts med proteinshake uppfyller vanligtvis inte näringsbehovet efter en intensiv träning och kan leda till trötthet. Proteingröt är ofta det perfekta fyllmedlet för en annars balanserad diet som bara saknar lite extra för att säkerställa att alla kroppens näringsbehov tillgodoses och prestanda maximeras.

 Vår proteingröt tar tre minuter att förbereda med varmt vatten och kan ätas med dina favorit frukter. Kolla in några av vår Instagram @proteingrot för mer inspiration.